Firma Čivava je osnovana u Banatskom Novom Selu, gde je i danas sedište firme. Firma ima tradiciju uspešnog poslovanja preko 30 godina, a od 2003. je zavedena u APR-u.

Imamo veliko iskustvo u izgradnji  konstrukcija za hale, prohromske ograde, građevinske limarije. Od 2011. godine u našu proizvodnju smo uvrstili proizvodnju prohromske buradi za čuvanje rakije i vina. Zahvaljujući dobrom poslovanju i ne odstupanja u kvalitetu uspeli smo da napravimo spoj dobrog kvaliteta i cene za naše kupce i da opstanemo na tržištu kao konkurentni.

Burad poseduju i sertifikat enološke stanice, da su pogodni za ljudsku upotrebu. Na našim bačvama koristimo isključivo prohromske slavine visokog kvaliteta.

Cilj nam je da svaki naš kupac sa velikim zadovoljstvom koristi svaki naš kupljeni proizvod, koji je sa ciljem razvijen da kupcu kojem je potreban ostane jedini i najbolji izbor.

U budućnosti nam je cilj da proširmo proizvodnju, da ispunjavamo i dalje visoke kriterijume naših klijenata, a da kvalitetom i cenom i dalje budemo podstrek konkurenciji.